|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Feb 27, 2006 12:23 pm Naslov sporočila: AUX vhod - Peugeot 307 RD3 |
|
|
Pozdravljeni!
Zdaj ko moj avtomobilček ni več v garanciji, sem se odločil, da mu malo pogledam pod kožo.Na avtoradio bi rad priklopil en MP3 player.Ko sem iskal shemo konektorjev, mi nikakor ni uspelo dobiti kaj uporabnega, razen nekaj v francoščini.To je pa zame španska vas.Mi kdo zna povedat, kam naj bi priklopil levi in desni signal, predvsem pa kako naj prepričam radio, da imam nanj priklopljen CD changer.
Hvala za vsak namig!
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
98.71 KB |
Pogledana: |
92 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
20.71 KB |
Pogledana: |
71 krat |

|
_________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Feb 27, 2006 6:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva ni tako enostavna, da bi bila možna rešitev z prevezavo nekaj žic, ker je potreben interface za pretvorbo protokola podatkovne linije.
Za ta namen obstajajo namenski adapterji. Na *tem* linku si poglej adapter, ki bi ustrezal tvojemu avtu (nekje na sredini).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DMan Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2004 15:03 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.52 Kraj: Tržič
|
Objavljeno: Pon Feb 27, 2006 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot ti je povedal že Iztok zadeva vsekakor ni preprosta. Radijo se prepriča da ima priklopljen CD menjalec po posebnem protokolu, ki se razlikuje glede na proizvajalca. Sem naredil vmesnik za kolegov Sony avtoradio, ki deluje po protokolu Unilink in na srečo je na internetu za Sony-je dovolj rešitev. Za tvoje avtoradijo pa bo težje najti kakršno koli uporabno informacijo.
Poskusi najprej ugotoviti vsaj proizvajalca radija, potem pa poizkusi srečo z googlom
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bozickus Neznanec

Pridružen-a: Pon 10 Sep 2007 18:14 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Sre Jun 25, 2008 8:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Imam Clarionov RB3 kasetar v Peugeot-u 307.
Nabavil sem xcarlink za Peugeot-e.
E, hec je v tem, kako avtoradio nahecat, da imam MP3/USB/AUX.
Konektorji so vsi isti kot na RD3.
Kakor sem prebiral, bi moral imeti še nekaj zraven, kar bi prepričalo, da je CD player zraven in da zadeva funkcionira.
Drugač pa bi kar Clarionov CD player nabavil in stvar rešena.
Gre se mi za to, da je na displayu še kaj razen časa in temperature ter obvolansko stikalo funkcionalno.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dj robee Član

Pridružen-a: Ned 05 Okt 2003 20:34 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 12:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da ti morajo na Peugeotovem servisu preko računalnika vlopiti AUX vhod
Vsaj tako je bilo pri kolegu
Zunaj smo samo priključili kable in zadeva je delovala...brez kakih vmesnikov
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni