www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kolesarski nosilec za GPS Garmin Nuvi 1300

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.63
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 08, 2010 9:40 pm    Naslov sporočila:  Kolesarski nosilec za GPS Garmin Nuvi 1300 Odgovori s citatom

No kupil sem omenjeni GPS in sedaj bi ga rad montiral na kolo. Na Mimovrste sem gledal nek nosilec, a sem narobe razumel oznako in sem mislil, da je primeren za omenjeni GPS, a sem kasneje ugotovil, da temu ni tako. Kolikor sem jaz gledal za omenjeni model kolesarski nosilec ne obstaja.

Skratka rad bi nekako izdelal enostaven in funkcionalen nosilec za na kolo, ki bi pa hkrati tudi kolikor toliko dobro izgledal. Sama velikost GPS-a me ne moti.

Prosim za predloge.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 8:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stvar je že nekaj dni narejena po vaših nasvetih in tudi montirana. Testno vožnjo pa je nosilec brezhibno prestal.

20100820_02 [800x600].jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  80.71 KB
 Pogledana:  1 krat

20100820_02 [800x600].jpg

20100820_05 [800x600].jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  36.87 KB
 Pogledana:  2 krat

20100820_05 [800x600].jpg

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
luka1995
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42
Aktiv.: 3.32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo lepo, samo ti rajši glej na promet kot v garmina Razz
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 9:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

luka1995 je napisal/a:
Zelo lepo, samo ti rajši glej na promet kot v garmina Razz

Ja to pa, sem že na testni vožnji opazil, da bo treba spremenit razmerje. Laughing

luka1995
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42
Aktiv.: 3.32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 9:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jp, zelo lepo, kje si pa dobil potem nosilec? Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 27, 2010 9:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

luka1995 je napisal/a:
Jp, zelo lepo, kje si pa dobil potem nosilec? Very Happy

Kupil sem avtomobilski nosilec, seveda le zaradi zgornjega dela. Objemka mi je ležala v predalu in je nekoč držala zadnji odsevnik. Kroglico pa je po predlaganem načrtu iz medenine sestružil oče mojega sošolca.

lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 28, 2010 9:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

take nosilčke lahko zelo lepo narediš s nosilci instalacijskih rebrastih cevi jaz uporabljam rittal ( pač tega dobim )

V samo ploščato podnožje lahko zelo lepo montiraš nosilec

npr:

RITTAL cable conduit holder

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni