|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gorazdB Neznanec

Pridružen-a: Pon 13 Sep 2010 13:03 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 13, 2010 1:34 pm Naslov sporočila: POZICIJSKE LUČI |
|
|
Vozim astro 1.9 CDTI letnik 2005 pa imam sledeč problem.
Po dveh dnevih uživanja v gorah pridem v dolino k avtu in vidm,da ima prižgane pozicijske luči.. prepričan sem, da jih nisem pustil prižgane, saj bi mi na to opozarjal alarm, pa še stikalo za luči je na off. Seveda mi je spraznilo akumulator.
Torej- Ko je avto ugasnjen-gorijo pozicijske luči; ko se avto prižge pa se luči ugasnejo... v obeh primerih je stikalo za luč na off..
Da se mi ni izpraznil akumulator še enkrat ,sem ga čez noč odklopil, zjutraj ga preklopim nazaj, pa je vse OK!
Pa kličem dva avtoelektričarja-oba pravta da se je računalniku sfuzlalo....
Hvala za odgovore |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Pon Sep 13, 2010 2:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
A gorijo samo pozicijske ali tudi dnevne/kratke luči. Verjetno imaš vgrajen modul dnevnih luči (ki se same prižgejo ob zagonu) in bi znala biti napaka na tem delu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gorazdB Neznanec

Pridružen-a: Pon 13 Sep 2010 13:03 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 13, 2010 3:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
eliminator je napisal/a: |
A gorijo samo pozicijske ali tudi dnevne/kratke luči. Verjetno imaš vgrajen modul dnevnih luči (ki se same prižgejo ob zagonu) in bi znala biti napaka na tem delu. |
gorele so samo pozicijske... če pa sem stikalo zasukal na on pa [slovenščina je zame španska vas] kratke in dolge! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S51AG Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 14:28 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.07 Kraj: Ptuj, JN76wk
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 11:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si morda pustil vključeno ročico za smerokaze? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni