|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
chrom15 Neznanec

Pridružen-a: Pon 29 Avg 2011 16:56 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2011 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej, so mi povezali kar direktno na akumulator in sedaj lepo dela.
Sta se mi pa prižgali lučki za motnje v ABS sistemu in lučka za motnjo v ASP sistemu.
To lahko še samo znorim!
Hvala Vam vsem za pomoč, ima kdo kako idejo kaj je sedaj narobe? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Alex17 Član

Pridružen-a: Ned 28 Feb 2010 21:46 Prispevkov: 476 Aktiv.: 2.55 Kraj: Ljutomer
|
Objavljeno: Tor Avg 30, 2011 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Priklopi tako kot je bilo prej, da vidiš, če lučki ugasneta  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 31, 2011 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Po menjavi akumulatorja se VWjem prižgeta ti dve lučki, ker se mi zdi, da izgubi kalibracijo za položaj volana. Rešitev je, da pelješ naravnost kakih 100m s hitrostjo 30-50km/h in lučke bi morale ugasnit. _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fatmir Član

Pridružen-a: Pon 04 Feb 2008 17:36 Prispevkov: 159 Aktiv.: 0.75 Kraj: Severna Primorska-Idrija
|
Objavljeno: Pet Sep 02, 2011 3:05 am Naslov sporočila: |
|
|
chrom15 je napisal/a: |
Prej je bil notri originalni radio, ki pa je imel neko napako, da mi je izpraznil akumulator, ko je bil avto ugasnjen, drugače je delal b.p.
Kaj torej narediti? Čudno mi je, da se izklopi vedno po natanko istem intervalu, nikoli recimo po 1 minuti ali kaj takega...
|
Če ti je avtoradio praznil akumulator, se pravi, da si že enkrat menjal avtoradio original z originalom, ki pa se slednji ne ujema z računalnikom.
Če se ti pa sedanji avtoradio ugaša na določen čas, se pravi da ne dobiva kodo iz računalnika na vsake tolike intervale. Potrebno je vse skupaj pravilno sprogramirat nastavit. Na uradni servis kar pozabi! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.75 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Sep 02, 2011 6:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj? Po moje bodo naredili, zakaj ne, samo zaračunali bodo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni