|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Pon Maj 22, 2006 1:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Mozno je, da je preizkusil ravno v trenutku, ko se je zamenjal IP, doticni DynDNS pa si vzame svojo minuto za DNR TTL ... noben lastnik tovrstne storitve ne bo pristal na krajsi interval (ceprav je TTL mozno nastaviti na manj kot eno minuto), se bolj verjetno pa je, da je izbrani interval dolg vec kot eno minuto (npr. 5 ali 10 minut). V tem primeru bi bil rezultat nalaganja (s starim cache-em) nekaj takega, kot si omenil.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Maj 22, 2006 2:50 am Naslov sporočila: |
|
|
borisz je napisal/a: |
Iztok, tale odgovor ti ne bo pomagal, zdržati pa tudi nisem mogel
Zgleda, da bogataši z dlančniki ne morejo več dostopati, ta ubogi, ki imamo samo PCje pa lahko
(šala, da ne bo kakšne hude krvi)
lp
Boris |
Ha, ha ... sposobnosti mojega 2 leti starega dlančnika so skoraj enake mojemu "oldtimer" PCju staremu 5 let ... ... in ti meni bogataš.
Uživaj dalje ...
@frenki, sem poizkusil z direktnim vpisom IPja, vendar me postavi takoj na prejšnjo stran foruma in po avtomatski preusmeritvi javi isto ... da ne more najti strani.
Bova res enkrat poizkusila skupaj.
@Sokrat, to poizkušam že nekaj dni večkrat dnevno. Misliš, da sem vedno uspel ujeti tiste "neprave" trenutke?
Je kdo na forumu, ki na novo stran dostopa preko dlančnika, brez problemov kakršne imam jaz?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Pon Maj 22, 2006 3:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da Mare69 uporablja občasno dlančnik, kontaktiraj ga.
Lp
Božo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Maj 22, 2006 11:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Morda je problem z resolvanjem. Proizkusi na roke resolvati IP in ime foruma z nslookup-om. Nslookup deluje najbolje iz command prompta.
Jur
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Maj 23, 2006 10:07 am Naslov sporočila: |
|
|
frenki je napisal/a: |
Torej forum je trenutno na običajnem ADSL-ju in temu primerno je pričakovati občasno kaka ozka grla. Računam, da se bo stvar v doglednem času popravila. |
Torej imaš server sedaj doma na ADSL priključku? in če je tako, kateri paket imaš?
Vidim, da test prepustnosti kaže precej nizko hitrost
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni