|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
madzi Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 10:46 Prispevkov: 315 Aktiv.: 1.33 Kraj: Pragersko, Dragonja vas, Maribor
|
Objavljeno: Tor Mar 09, 2004 10:20 pm Naslov sporočila: Tv tuner iz pc-ja |
|
|
Kar nekaj ljudi rabi spektralni analizator, scaner ali pa sprejemnik pa me zanima če je kdo kje zasledil kakšen program ki bi deloval s tv kartico iz pc-j, saj koliko jaz vem ima kartica vse pogoje za kaj takšnega. Samo program je treba imeti.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Čet Apr 22, 2004 8:51 am Naslov sporočila: |
|
|
To bi tudi mene zanimalo...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kralj Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18 Prispevkov: 196 Aktiv.: 0.83 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Čet Apr 22, 2004 8:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da bo o tem veliko vedel naš član "iskra", ki je precej delal na tem.
Lep pozdrav
_________________ Zakaj ljudje verjemejo, da je na nebu nešteto zvezd, ne da bi jih šteli,
če pa na klopi piše "sveže pleskano" pa morajo preverit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Čet Apr 22, 2004 9:11 am Naslov sporočila: |
|
|
No jaz bolj delam na "hardwerskem" skenerju za domačo delavnico. Mislim pa , da imaš že v programu to možnost. Kako natančno to dela pa ne vem(ali je uporabno naprimer za uglasitev avtomobilskega kluča ).
L.P. iskra
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Traflc Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 21:48 Prispevkov: 365 Aktiv.: 1.54 Kraj: Javornik Jesenice
|
Objavljeno: Čet Apr 22, 2004 9:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Če rabiš samo za uglasitev ključa ,sem našel na internetu tale PDF :
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
130175-an-01-de-433mhz-sender_check_bausatz.pdf |
Velikost datoteke: |
433.79 KB |
Downloadano: |
31 krat |
_________________ Lp. Traflc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Čet Apr 22, 2004 11:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Dobra stvarca , samo to preverja samo kodo, ali si pa na pravi frekvenci , s tem pa bi imela težave. Ti "sniferji" ali skenerji -vsaj boljši , ti pa napišejo točno frekvenco , tako da lahko uglasiš oddajnik na pravo frekvenco. Prav bi vsekakor prišli pri brežičnih komunikacijah med PC in periferijo. Vidiš točno frekvenco , moč in ali je polno harmonikov itd. Kar nekaj načrtov imamo na forumu
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni