|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Stefek Neznanec

Pridružen-a: Sre 09 Okt 2013 7:41 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02 Kraj: CElje
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 7:50 am Naslov sporočila: BIASI m90 24s |
|
|
pozdravljeni pred kratkim sem kupil nov sobni termostat sarv105 in ga poskusil zvezati na zgoraj omenjeno plinsko peč vendar stvar ne deluje kontaktiral sem biasi kjer so mi odgovorili da 230Voltnega termostata ne morem vezati na to peč ampak samo 24 voltnega potem sem pa malo bral in piše da ima termostat tudi možnost breznapetostne instalacije , kjer pa nimam ideje kako bi to probal: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.50 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 8:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno si zraven dobil kako shemo priklopa ali pa načrt vezave --- deli to z nami pa boš dobil kak konkreten nasvet. _________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter Član

Pridružen-a: Sre 30 Jun 2004 12:55 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Pod krvavcem nekje
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 8:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Poglej Link kako priključiti termostat na tvojo peč na strani 32 je lepo razvidno, da pripelješ reljski kontakt na zunanje krmiljenje peči.
Termostat _________________ Vse se da pokvarit, le če se dovol časa ukvarjaš z njo!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stefek Neznanec

|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
To sem naredil priključil sem tako kot je treba se pravi po shemi NO na 1 Com na 3 vendar zadeva ne deluje ko prižgem termostat in grem čez trenutno temperaturo se peč lepo prižge in greje ko pa grem pod trenutno temp. se pa peč ne ugasne in se postavi v tako imenovano frost protection |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stefek Neznanec

|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
ok sedaj sem nekako zrihtal da se peč ugasne vendar črpalka še naprej deluje ali je to normalno ? načeloma se mi zdi da ni? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni