www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Laserski merilnik razdalje.
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 10, 2007 12:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jur zdaj te pa razumem.
Jaz sem dal za mojega 15 € ti pa 40 tisoč sit in verjamem da če bi jaz dal toliko za mojega bi imel tudi občutek da so me "nategnili".
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.70
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 10, 2007 1:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@ Cero: Ne, jaz sem dal za moj merilec razdalje 13.900 SIT (dražji model je kupil znanec). Ker sem ga dal naprej, nimam občutka da sem nategnjen. Nategnjeni so pravzaprav vsi kupci/uporabniki te naprave.

Jur
Nazaj na vrh
cero
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 11, 2007 1:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ah no ne tako pisat.
Tisti ki ve kaj je taka zadeva zmožja in je pripravljen za tisto dati toliko denarja mislim da ne more bit nategnjen.
Nazaj na vrh
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 16.00

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 11, 2007 1:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cena in občutki gor ali dol, v VSAKEM primeru JE nateg in zavajanje potrošnikov!
Tukaj: http://www.bauhaus.si/download/flyer/[1271]BauhausSlo_KW02.pdf je na četrti strani LASERSKI merilnik za 9990Sit in še en za 12990Sit. OBA sta Ultrazvočna, čeprav piše, da sta Laserska.
Vendar nista , povrhu vsega sta pa še nesramno draga Laughing.
LP,
Igor

p.s.: Tisti [1271] v povezavi zmede BBkode, zato sem nalepil celo povezavo.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
cero
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 11, 2007 3:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Recim oda imata prav in je res to nateg, samo dalo pa bi se razpravljat kaj pomeni ultrazvočni z laserjam in laserski z ultrazvokom in tako naprej
Ni se pa treba tako jezit, mislim da je to neke vrste poštena lumparija.
Nazaj na vrh
int47
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10
Aktiv.: 8.88
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 11, 2007 7:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na reklamnem letaku piše samo "Laserski merilec" in nič o ultrazvočnih senzorjih.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 12, 2007 7:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je laser sploh uporaben pri tem? Mi smo namreč včeraj kupili ultrazvočni merilec razdalje (0.6m do 15m Shocked ) za 20€. Dela pa BP! Tisti vgrajeni kalkulator pa je prima zadevca.
(Pa še 3 leta garancije je... )

ps: v isti trgovini sem dobil digitalno kljunasto merilo za 9.99€ in je čisto tak, kot po internetu na slikah.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 12, 2007 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že ko smo pri nategih...
Popolnoma enako kljunasto merilo sem videl v Italiji za 10 €. In ravno tako kljunasto merilo je bilo pri IC 12k SIT !!!??

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni