|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
kramerx je napisal/a: |
Na faxu nikoli padel, tako da menim, da je čas, ko me nekdo z oceno priganja kakšno je moje slovnično pisanje, seveda se strinjamin priznavam par napak,minil! |
Rad verjamem, če ne hodiš na fax, tudi pasti ne moreš!
Moj predlog je,da se forum preimenuje v elektronik-slavistik.si |
Imaš še kakšen bolj neumen predlog?
Kar zadeva sodelovanje na tem forumu, so ti že ostali razložili. Vsake toliko časa se pojavi kak drekač tvojega kalibra, potem pa vsem soli pamet. Meni si s svojim "stilom" že presedel. Na žalost nimam moderatorskih, oz. administratorskih pooblastil, sicer bi že letel s foruma. Frenkiju pa sem zelo hvaležen za tale gumbek, ki ga bom sedaj z največjum veseljem uporabil.
Kar se tiče tvoje grožnje z "reklamo", pa je moj komentar samo tole! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ales007 Član

Pridružen-a: Čet 28 Jun 2007 7:18 Prispevkov: 118 Aktiv.: 0.54 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala bogu, da se ohranja tako visok nivo pravopisa. Vse je bolj berljivo, pregledno in razumljivo.
Nobeden me ni prisilo...ups...prisilil oziroma, podkupil, da to napišem.
Sem malo preletel tvoja sporočila, tako za hec. Nikjer ne vidim, da bi ti kdo težil za samo eno ali dve črki. Pa mogoče kakšno veliko začetnico. Jaz bi se na tvojem mestu malo zamislil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70791.72
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70791.71
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da ne bi šlo drugače, kot da VSI pišemo v pravilnem slovenskem jeziku...kako bi izgledalo, če jaz napišem:
B DJAU, DE TARBUL KA S KAMPLOM NAPRAUŠ, K TURŠCE NAUŠ OB SVET GAUZNU, PA K TUD BI RAŠAŠKO NAKRIVU....
Kdo kej razumel? Sicer je stavek mala mešanica mojih narečij ampak vseeno....kaj bi šele bilo, če bi vsak svojo strokovno področje v narečju razlagal... Se nam zmeša ob branju le-teh...
Aja, slovenščina v SŠ pdb (4)  _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kramerx Član

Pridružen-a: Ned 02 Sep 2007 14:18 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.06 Kraj: slo
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Težek je križ ki ste mi ga naložili in na katerem večina od vas sedi!
Vaš pristop do članov, pa je nadvse moteč, bi rekel čuden, saj morate vedeti da smo iz vseh vetrov, ampak po pisanju sodeči ste snobi, ki menijo da vedo vse. Samo dragi moji, na svetu je še kaj drugega in ne samo to druženje na forumu, posedanje in skrivanje za računalnikom ter navsezadnje vaš EGO, ki ga kažete preko spleta!
Pozabili pa ste najvažnejše!
Kramerx je svoje zmote priznal in jih popravil! Vam pa ni dovolj, vi želite nekoga na križ pribiti, ampak ne zaradi nekaj napačnih vejic in začetnic, marveč ker je prizadejal vaš ego!
Te zmote pa gotovo neboste priznali za nobeno ceno!
Nikar mi ne vzkljikajte salv.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70791.72
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kramerx Član

|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
No kaj sem pisal, se že ponavljam, vsako tipkarsko napako iščete!
Za tvoj ali katerikoli drug ego pa me niti najmanj ne skrbi, pred domačim pragom je dovolj zame...hehe |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vaš pristop do članov, pa je nadvse moteč, bi rekel čuden, saj morate vedeti da smo iz vseh vetrov, ampak po pisanju sodeči ste snobi, ki menijo da vedo vse. Samo dragi moji, na svetu je še kaj drugega in ne samo to druženje na forumu, posedanje in skrivanje za računalnikom ter navsezadnje vaš EGO, ki ga kažete preko spleta! |
Jezesna ... naj te vrata ne udarijo premocno v rit  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kramer, daj se že nehaj sam sebi smiliti. Sprejmi pravila igre, ali pa se pojdi igrat v drug peskovnik. Za človeka, ki hodi oz. je hodil na faks bi pričakoval, da bo razumel situacijo (ker ravno poudarjaš da si bil na faksu). Sicer pa ti je Borisz slikovito opisal, tako da razumejo še otroci. Če ti kljub temu še ni jasno, pa lahko jutri poprosim sosedovega petletnika, pa ti tudi peskovnik nariše, če ti je vizualno dojemanje bližje....
No, vseeno pa je zanimivo vsake toliko časa prebrati jokcanje kakega pobčka, ki bo šel mamici tožit, ker ni glavni pri igri  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
damo je napisal/a: |
No, vseeno pa je zanimivo vsake toliko časa prebrati jokcanje kakega pobčka, ki bo šel mamici tožit, ker ni glavni pri igri  |
glavni pri igri...vzel si mi iz jezika, Damo!  _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Samo dragi moji, na svetu je še kaj drugega in ne samo to druženje na forumu, posedanje in skrivanje za računalnikom ter navsezadnje vaš EGO, ki ga kažete preko spleta! |
Hm... Ti tole - piknik ni dovolj?
Pa ne misli, da je to prvič. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
No ja malo si se zaletel, se zgodi. Predlagam, da zdaj ne vzgajaš užaloščenosti, ampak da se lotiš kake stvari, ki prinese več veselja. Drugače pa -ja na piknik lahko prideš ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kramerx Član

|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 11:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ojoj ne odnehate, saj mi že ispod žebljev kri v potoku teče, kaj bi še radi?
Dragi prijatelj, nihče ne poudarja faksa, bila je le omemba, pri odgovoru na en prispevek! Potrebno je vse temeljito prebrati, potem pa ko si prepričan pa obsojaj!
Aha, še to! Fantje o katerem peskovniku pa nenehno govorite, a se vsakodnevno igrate tam?
Prošnja!
V pravila bi lahko tudi zapisali, da je v smislu dobrega duha žaljenje in brezpredmetno obsojanje prepovedano.
V tem primeru ste pogoreli na vsej črti!
Le poiščite se med temi vrsticami, mene ni vmes...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sre Sep 05, 2007 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj si ti kakšen prerok? Pišeš kot bi bral Sveto pismo... _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni