www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pozor! Namenjeno moderatorjem samo na tem forumu
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 8:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kramerx je napisal/a:
Na faxu nikoli padel, tako da menim, da je čas, ko me nekdo z oceno priganja kakšno je moje slovnično pisanje, seveda se strinjamin priznavam par napak,minil!

Rad verjamem, če ne hodiš na fax, tudi pasti ne moreš! Cool

kramerx je napisal/a:
Moj predlog je,da se forum preimenuje v elektronik-slavistik.si

Imaš še kakšen bolj neumen predlog? Rolling Eyes

Kar zadeva sodelovanje na tem forumu, so ti že ostali razložili. Vsake toliko časa se pojavi kak drekač tvojega kalibra, potem pa vsem soli pamet. Meni si s svojim "stilom" že presedel. Na žalost nimam moderatorskih, oz. administratorskih pooblastil, sicer bi že letel s foruma. Frenkiju pa sem zelo hvaležen za tale gumbek, ki ga bom sedaj z največjum veseljem uporabil.

Kar se tiče tvoje grožnje z "reklamo", pa je moj komentar samo tole!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ales007
Član
Član

Pridružen-a: Čet 28 Jun 2007 7:18
Aktiv.: 0.54
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 8:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala bogu, da se ohranja tako visok nivo pravopisa. Vse je bolj berljivo, pregledno in razumljivo.

Nobeden me ni prisilo...ups...prisilil oziroma, podkupil, da to napišem.

Sem malo preletel tvoja sporočila, tako za hec. Nikjer ne vidim, da bi ti kdo težil za samo eno ali dve črki. Pa mogoče kakšno veliko začetnico. Jaz bi se na tvojem mestu malo zamislil.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70791.73

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70791.72

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da ne bi šlo drugače, kot da VSI pišemo v pravilnem slovenskem jeziku...kako bi izgledalo, če jaz napišem:

B DJAU, DE TARBUL KA S KAMPLOM NAPRAUŠ, K TURŠCE NAUŠ OB SVET GAUZNU, PA K TUD BI RAŠAŠKO NAKRIVU....

Kdo kej razumel? Sicer je stavek mala mešanica mojih narečij ampak vseeno....kaj bi šele bilo, če bi vsak svojo strokovno področje v narečju razlagal... Rolling Eyes Se nam zmeša ob branju le-teh...
Aja, slovenščina v SŠ pdb (4) Laughing

kramerx
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Sep 2007 14:18
Aktiv.: 0.06
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Težek je križ ki ste mi ga naložili in na katerem večina od vas sedi!

Vaš pristop do članov, pa je nadvse moteč, bi rekel čuden, saj morate vedeti da smo iz vseh vetrov, ampak po pisanju sodeči ste snobi, ki menijo da vedo vse. Samo dragi moji, na svetu je še kaj drugega in ne samo to druženje na forumu, posedanje in skrivanje za računalnikom ter navsezadnje vaš EGO, ki ga kažete preko spleta!

Pozabili pa ste najvažnejše!

Kramerx je svoje zmote priznal in jih popravil! Vam pa ni dovolj, vi želite nekoga na križ pribiti, ampak ne zaradi nekaj napačnih vejic in začetnic, marveč ker je prizadejal vaš ego!

Te zmote pa gotovo neboste priznali za nobeno ceno!

Nikar mi ne vzkljikajte salv....
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70791.73

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
kramerx
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No kaj sem pisal, se že ponavljam, vsako tipkarsko napako iščete!
Za tvoj ali katerikoli drug ego pa me niti najmanj ne skrbi, pred domačim pragom je dovolj zame...hehe
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kramerx je napisal/a:
Vaš pristop do članov, pa je nadvse moteč, bi rekel čuden, saj morate vedeti da smo iz vseh vetrov, ampak po pisanju sodeči ste snobi, ki menijo da vedo vse. Samo dragi moji, na svetu je še kaj drugega in ne samo to druženje na forumu, posedanje in skrivanje za računalnikom ter navsezadnje vaš EGO, ki ga kažete preko spleta!

Jezesna ... naj te vrata ne udarijo premocno v rit Rolling Eyes

damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.47
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kramer, daj se že nehaj sam sebi smiliti. Sprejmi pravila igre, ali pa se pojdi igrat v drug peskovnik. Za človeka, ki hodi oz. je hodil na faks bi pričakoval, da bo razumel situacijo (ker ravno poudarjaš da si bil na faksu). Sicer pa ti je Borisz slikovito opisal, tako da razumejo še otroci. Če ti kljub temu še ni jasno, pa lahko jutri poprosim sosedovega petletnika, pa ti tudi peskovnik nariše, če ti je vizualno dojemanje bližje....

No, vseeno pa je zanimivo vsake toliko časa prebrati jokcanje kakega pobčka, ki bo šel mamici tožit, ker ni glavni pri igri Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

damo je napisal/a:
No, vseeno pa je zanimivo vsake toliko časa prebrati jokcanje kakega pobčka, ki bo šel mamici tožit, ker ni glavni pri igri Wink

glavni pri igri...vzel si mi iz jezika, Damo! Wink

NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Samo dragi moji, na svetu je še kaj drugega in ne samo to druženje na forumu, posedanje in skrivanje za računalnikom ter navsezadnje vaš EGO, ki ga kažete preko spleta!

Hm... Ti tole - piknik ni dovolj?
Pa ne misli, da je to prvič.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.04
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No ja malo si se zaletel, se zgodi. Predlagam, da zdaj ne vzgajaš užaloščenosti, ampak da se lotiš kake stvari, ki prinese več veselja. Drugače pa -ja na piknik lahko prideš !
kramerx
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 11:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ojoj ne odnehate, saj mi že ispod žebljev kri v potoku teče, kaj bi še radi?
Dragi prijatelj, nihče ne poudarja faksa, bila je le omemba, pri odgovoru na en prispevek! Potrebno je vse temeljito prebrati, potem pa ko si prepričan pa obsojaj!
Aha, še to! Fantje o katerem peskovniku pa nenehno govorite, a se vsakodnevno igrate tam?

Prošnja!
V pravila bi lahko tudi zapisali, da je v smislu dobrega duha žaljenje in brezpredmetno obsojanje prepovedano.

V tem primeru ste pogoreli na vsej črti!
Le poiščite se med temi vrsticami, mene ni vmes... Cool
Nazaj na vrh
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.01
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 05, 2007 11:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj si ti kakšen prerok? Pišeš kot bi bral Sveto pismo...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni