|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sparonar Neznanec

Pridružen-a: Pon 22 Dec 2003 17:22 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Čet Sep 06, 2007 12:55 pm Naslov sporočila: Električni dvig oken Golf 3 |
|
|
A ima mogoče kdo kakšno dokumentacijo o "BOSE" krmilnikih za dvig/spust oken v VW Golf III vozilih? Imam golf III TD, l.92, ki ima (je imel) električni pogon za vsa štiri okna. Na začetko sem imel problem, ker se je voznikovo okno spusilo, ni se pa hotelo dvigniti. Zato sem zamenjal celoten sistem na voznikovih vratih. Stvar sicer zdaj deluje, ampak je po nekaj dneh popolnoma crknilo odpiranje zadnjega okna. Ravno tako ne dela spust sovoznikovega okna iz stikala na voznikovi strani (dela pa na sovoznikovi strani). Problem je tudi to, da se pri centralnem zaklepanju, če držim ključ v legi za zaklepanje zapretza samo voznikovo okno in zadnje desno okno.
Rad bi preveril delovanje z merjenjem signalov, zato me zanima malo več o tem kaj bi moralo biti na določenem pinum, tako da bom vedel ali je kriv sam krmilnik, ali pa samo slab stik.
Hvala za pomoč in lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sparonar Neznanec

|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 9:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda da nihče ne pozna VW-jevih majhih skrivnosti ....
Oziroma so le-te tajna "velikih majstrov"...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
harum Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.73 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Tor Sep 18, 2007 11:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni je na A3 2001 pomagalo, da sem razstavil motorček za dvig stekel, počistil/spihal notranjost, pobrusil ščetke in vse skupaj sestavil.
Drugače pa imajo golfi menda tudi probleme z nekimi plastičnimi vodili v vratih, ki se menda lomijo...
Za take stvari je najboljši avtomobilizem.com forum, kjer imajo takšne in podobne probleme že stokrat obdelane. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dragoon Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51 Prispevkov: 452 Aktiv.: 2.05 Kraj: Trojane
|
Objavljeno: Tor Sep 18, 2007 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa poglej še povezave na mestij kjer se kabli pregibajo v vratih. Pa našpricaj konektroje s kontakt sprejem. _________________ LP, Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.28 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 18, 2007 12:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pogosto se zgodi, da se med avtomobilom in vrati pretrgajo žice zaradi pogostega prepogibanja. Mislim, da je pri tebi ravno to problem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sparonar Neznanec

|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 2:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za namige, bom pogledal! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni