www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Lamda sonda tester
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
milans
Deda
Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36
Aktiv.: 0.70
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 22, 2004 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen Lado.

Malo sem šel brskat namesto Silvota in pripel to.
Morda ti kaj pomaga

AlfaRomeo-164_641_01.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  AlfaRomeo-164_641_01.pdf
 Velikost datoteke:  195.78 KB
 Downloadano:  43 krat

AlfaRomeo-164_641_02.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  AlfaRomeo-164_641_02.pdf
 Velikost datoteke:  195.84 KB
 Downloadano:  23 krat

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 22, 2004 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Silvo si malce pozabil name ali si samo enostavno prezaseden.Upam da nisem preveč tečen sem samo nestrpen.

Nisem pozabil a te podatke imam na PC-ju doma a od doma (sedaj) hodim na net preko analogne klicne linije tako, da vsak upload trajaaa. Zato si datoteke za večji upload pripravim na cd ter upload storim v službi. Milan to ve, pa je zadevo kar on naložil - hvala - on ima namreč kabel Wink.

robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.34
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 24, 2004 8:45 pm    Naslov sporočila:  Re: Avto diagnostika Odgovori s citatom

prsunc je napisal/a:
Pozdrav!
Dej napisi za kak avto gre ker kar za nekaj vrst
imam testerje za avto diagnostiko.
lp.prsunc

Pozdrav !

Zanima me ali imaš originalne tovarniške testerje ali doma narejene vmesnike v povezavi s PC računalnikom in seveda ustrezen program na PC. Potrebujem vmesnik in program za Renault Clio 1.4 16v (letnik 2001). Če imaš kaj podobnega ali če kdo ve za link se priporočam.

lado
Član
Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22
Aktiv.: 4.24
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 26, 2004 2:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo in Milan najlepša hvala!

lp

lado
Nazaj na vrh
h4ck
Član
Član

Pridružen-a: Tor 16 Avg 2005 8:19
Aktiv.: 0.05

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 16, 2005 8:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A ima kdo slucajno za roverja 416 SI letnik je 96 avtotester?? please msg me ce ima kdo

lp Surprised
Nazaj na vrh
inet12
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Jan 2007 10:41
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 05, 2007 7:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo !

Tudi sam bi potreboval nekaj podobnega, za Renault Laguno II, letnik 2003

Sašo
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 13 Avg 2007 22:41
Aktiv.: 0.00
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 13, 2007 10:48 pm    Naslov sporočila:  napaka na računalniku Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

jaz bi pa prosil za en nasvet. Imam 307 in v zadnje pol leta mi je 3x računalnik javil napako. Napisal je: da je nekaj narobe s KATALIZATORJEM. Mehaniki niso nič ugotovili - enkrat je bila menjana "cin špula", enkrat je bil priklopljen na računalnik pa nič.
Opažam da se to dogaja pri več kot 4.500 ali več obratih.

Je imel kdo podoben problem in kako ga je rešil. Ali če ima kdo nasvet kaj naj naredim.

Hvala Wink

damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.47
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 14, 2007 10:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi ti najprej svetoval, da greš k takem mehaniku, ki pri delu uporablja tudi zdravo pamet, ne samo testerja (no ja, saj mogoče si bil pri takemu, da ne bom komu delal krivice).
Sicer nisem strokovnjak za avtomobile, ampak slišal sem že za primer, da je izpušna cev imela luknjo oz. je "puščala" in zato katalizator ni delal tako kot bi moral.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 16, 2007 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tisti PDF izpred treh let ne dela več, verjetno pa tam tudi ne piše kar jaz rabim, in to je informacijo: kako ustvariti / simulirati 0 (nič) ali max. 1% kisika ?
S takšno sondo merimo O2 pri zgorevanju v peči na drva. Kako preizkusiti delovanje sonde ? Rabiš 21% kisika (ni problema, sondo pač odviješ iz dimnika in jo postaviš na sveži zrak... ) ter 0-1% kisika - kako pa to narediti ? Karseda enostavno ?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni