|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Dec 15, 2007 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da ni problem v miški, ampak ......
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06 Prispevkov: 1088 Aktiv.: 4.59 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Sob Dec 15, 2007 5:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam v uporabi naslednjo žival. Ima obe vrsti koleščka. Tistega ki se zatike in tistega, ki leti kot ležaj. Delovanje izberemo z močnejšim pritiskom na kolešček. Prav tako ima kolešček tipko lev, desno in pa še tri funkcijske tipke na sami miški. V glavnem zelo zadovoljen.
_________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.05 Kraj: Severna primorska
|
Objavljeno: Sob Dec 15, 2007 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Mislim da ni problem v miški, ampak ...... |
Kje potem?
@MadMax ni slaba ideja!
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Dec 15, 2007 8:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
..... navaditi se na njo.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sob Dec 15, 2007 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vajdo je napisal/a: |
Jaz imam v uporabi naslednjo žival. Ima obe vrsti koleščka. Tistega ki se zatike in tistega, ki leti kot ležaj. Delovanje izberemo z močnejšim pritiskom na kolešček. Prav tako ima kolešček tipko lev, desno in pa še tri funkcijske tipke na sami miški. V glavnem zelo zadovoljen.
 |
Tale je tudi pod mojo roko...
Super miš, priporočam tistim, ki imajo prenosnike in rabijo dobro miš brez repa. Baterije zdržijo 3 mesece vsakodnevne zlorabe
_________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.65 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Sob Dec 15, 2007 10:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz že dolgo časa uporabljam samo Logitechove miške, in do zdaj še nisem bil razočaran. Bi tudi rekel, da se splača dati malo več denarja za miš, s katero boš potem res zadovoljen in ti ne bo 'crknila' po enem letu. Obvezno pa k dobri miši (cena v rangu 50-100€) spada še dobra podloga (najbolje je kupiti kakšno 'gaming' podlogo), da miš res pride do izraza. Obvezno pa miško, če se le da, prej preizkusi, kako ti leži v roki -- to je za mene najbolj pomembno.
Drugače so moje preference: dobra lega v roki, dovolj težka, ne preveč gumbov, visoka ločljivost (se pozna da sem imel amigo ). Poleg tega sem (zaenkrat) pristaš ožičenih mišk, ker sem imel prej eno brezžično, pa sem imel probleme (miška gre hitro v sleep mode in potem traja kakšno sekundo, da se nazaj zbudi, baterije se spraznejo ravno takrat, ko nimaš zamenjave, odzivnost, natančnost ni ista ...).
Trenutno uporabljam Logitechovo G5 (samo moja je prejšnji model, ki ni tako grdo modra), ki je, kakšno leto nazaj, ko sem jo kupil, popolnoma ustrezala vsem mojim zahtevam.
LP!
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
117.8 KB |
Pogledana: |
10 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Ned Dec 16, 2007 12:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Sam uporabljam sicer gaming miško Logitech MX518 miška je optična vendar prekosi večino laserski mišk. Gumbi so odlični. Je pa najboljše miško že v trgovini preizkusiti. v roki. Čisto vse gumbe lahko urejamo po svoji želji.
Se pa ne strinjam glede izjave da so brezžične miške manj odzivne in manj natančne, ker poznam veliko ljudi ki jih uporabljajo za resno delo in tudi nekaj hardcore gamerjev pa se nihče ne pritožuje.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Dec 16, 2007 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam Logitech MX1000 pa mi deluje 2 ali 3 leta brez problemov - sem jo kupil takoj ko je prišla v prodajo. Zelo dobra miš, priporočam.
_________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.69 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Dec 17, 2007 10:05 am Naslov sporočila: Re: Miška z uporabnim srednjim gumbom |
|
|
eddie je napisal/a: |
...Na živce mi gre zatikanje krogljice miške zato se... |
Ko se nabere dovolj svinjarije v mehanizmu miši, se začne zatikati vsaka kroglica. Pravzaprav se ne zatika kroglica, ampak os, ki jo kroglica poganja. Os deluje kot strgalo in pobere večino svinjarije iz kroglice, tako da ta začne spodrsavati, kar zgleda kot zatikanje. Nujno je torej občasno čiščenje krogličnih miši.
Miši z nadstandardnim številom gumbov (ko se je navadiš): Ko prideš na nek računalnik z navadno mišjo, skoraj ne moreš narediti nič.
Jur
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70779.63
|
Objavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni