|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 08, 2004 7:56 pm Naslov sporočila: ISDN + USB + Mini VIGOR 128 TEŽAVE |
|
|
Lepo pozdravljeni vsi skupaj.
Imam že v naslovu opisan problem.Operacijski sistem Win98SE na novo postavljen.Priklopim USB modem Mini Vigor128 in mi javi, da je našel novo strojno opremo.Kakšno ne pove, samo da je strojna oprema.
Pred tem sem po postopku, ki je v navodilih dodal mrežno opremo in instaliralo se je en kup modemov (to mi je jasno) in ena emrežna naprav Drytek ISDN Mini Vigor128 na (com5+com6) .Na tej napravi je klicaj pri podrobnostih pa da naprav mogoče ni priključena.????
najraje bi videl, da mi kak Telekomovec razloži postopek instalacije, če pa ve še kdo drug pa se prav lepo zahvaljujem za odgovor.
Lep pozdrav
Boco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jimmy Neznanec

Pridružen-a: Pet 12 Nov 2004 0:59 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Dec 08, 2004 12:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi tako:
Deinštaliraj programsko opremo, priklopi modem.
Ko Win zazna novo opremo, idi v nadzorno ploščo,sistem,upravitelj datotek.
Poišči "neznano" opremo in naloži gonilnike s CD-ja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2004 12:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor, sem že uredil zadeve.No, če bo slučajno še koga zanimalo, kje je bil problem.Telekom da zraven dva CD-ja.Eden, ki je originalen in eden, ki ga ga je naredil Telekom.Čemu služi ta neoriginalna zadeva, ki sicer vsebuje gonilnike za ta modem, pa ne vseh, ne vem, vem pa, da mi je naredil veliko preglavic.
Vseeno HVALA.
LP
Boco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni